Filosofie
In de jaren 80 is de ICT een loop gaan nemen in de jaren 90 is de hype ontstaan. Anno 2000 is de ICT sector volwassen aan het worden. IT Top Jobs is van mening dat er voor goede ICT specialisten altijd plaats is in deze branche, door de grote mate van verscheidenheid in bedrijven is het moeilijk zoeken naar de juiste carrière mogelijkheid. Door een combinatie van kennis, kunde en persoonskenmerken te matchen met een vacature en bedrijfscultuur zoeken wij naar de geschikte plaats voor u als specialist.

IT Top Jobs     Internet
Op onze internet site kunt u uitgebreid zoeken naar vacatures, Door te gaan naar de pagina vacatures kunt u met een simpele handeling de door u gewenste vacatures bekijken. Als u niet de juiste vacature kunt vinden dan kunt u altijd u cv opsturen. Als u een motivatie erbij zou willen doen naar wat voor een functie u op zoek bent en bij wat voor een bedrijf u graag zou willen werken dan heeft u meer kans dat wij de juiste baan voor u kunnen vinden. Onze database bevat vele bedrijven die ook klant zijn bij IT Top Jobs. Niet al deze klanten willen hun vacature op het net gepresenteerd. Mocht u nog vragen hebben over vacatures of wilt u uw cv opsturen dan kan dat via cv@ittopjobs.nl

IT Top Jobs     Vast of freelance?
IT Top Jobs werft en selecteert zowel voor vaste banen als tijdelijke projecten. Veel van onze opdrachten zijn vast dienstverband projecten maar de vraag naar freelancers wordt steeds groter. Op het gebied van tijdelijke projecten (groot of klein) is vaak de inhuur van de juiste expertise een must. Een combinatie van eigen medewerkers en specialistische kennis is een noodzaak om projecten tot een goed einde te brengen. IT Top Jobs bemiddeld in de juiste expertise zonder daarbij als detacheerder tussen de partijen te gaan zitten. De reden hiervoor is simpel, wij zijn gespecialiseerd op het gebied van werving en selectie en niet detachering. Voor bedrijven heeft dit als voordeel dat er minder fee betaald moet worden en voor de freelancer bied het de mogelijkheid dat hij direct zaken doet met de eindklant. Dus korte communicatie lijnen voor iedereen en snel schakelen wat betreft de projecten.

Deta vast maar dan anders
Veel bedrijven willen mensen op proef hebben eerst een periode detacheren en dan overnemen in vast dienstverband. Het grote voordeel is dat ze een langere termijn hebben als proefperiode, Groot nadeel hiervan is dat het een dure oplossing is. IT Top Jobs is van mening dat het ook anders kan, wij stellen voor een contract van een half jaar met een maandelijkse betaling. Zo heeft u twee voordelen, 1. het is minder kostbaar en 2. de werknemer is direct bij u in dienst en is volwaardig werknemer. Als u dat wenst dan kunnen wij eventueel periodiek een evaluatiegesprek met de nieuwe werknemer houden. Zo krijgt u niet alleen een nieuwe werknemer maar wordt er ook controle uitgevoerd door onze consultants.