IT Top Jobs     Onze zorg is uw personeel
Veel mensen zijn aan het zoeken in de markt naar nieuwe uitdagingen. Dit doen ze gedwongen of ongedwongen. Wanneer u een advertentie plaats in de krant of op internet, dan krijgt u een stortvloed aan cv's binnen. Alleen al de voorselectie is bijna een dagtaak. U kunt u personeel en tijd wel beter gebruiken.

Aanvraagformulier:
U kunt hier ook direct een aanvraagformulier invullen. klik hier!

Wij zorgen ervoor dat u niet alleen tijd bespaard met het recruitment maar ook zorgen wij ervoor dat u een grotere slagingskans heeft voor de vacature. Wij willen die ondersteuning in het recruitment gedeelte graag op ons nemen en ervoor zorgen dat geschikte kandidaten bij u op gesprek komen. In een gesprek kunt u dan makkelijker bepalen welke kandidaat de juiste is voor uw bedrijf.

IT Top Jobs     Onze zorg is uw personeel
Veel mensen zijn aan het zoeken in de markt naar nieuwe uitdagingen. Dit doen ze gedwongen of ongedwongen. Wanneer u een advertentie plaats in de krant of op internet, dan krijgt u een stortvloed aan cv's binnen. Alleen al de voorselectie is bijna een dagtaak. U kunt u personeel en tijd wel beter gebruiken. Wij zorgen ervoor dat u niet alleen tijd bespaard met het recruitment maar ook zorgen wij ervoor dat u een grotere slagingskans heeft voor de vacature. Wij willen die ondersteuning in het recruitment gedeelte graag op ons nemen en ervoor zorgen dat geschikte kandidaten bij u op gesprek komen. In een gesprek kunt u dan makkelijker bepalen welke kandidaat de juiste is voor uw bedrijf.

IT Top Jobs     Werkwijze
IT Top Jobs werft via Internet, dag-, week- en vakbladen. Wij hebben een zeer geavanceerd zoeksysteem waarmee wij de juiste kandidaat naar voren kunnen halen. In onze uitgebreide database hebben wij een ruime keuze aan ICT specialisten. Niet alleen de zachte criteria komen hierbij aan bod maar wij kijken ook naar de persoon die past binnen u organisatie. Opleiding, kennis en ervaring zijn belangrijk maar karakter, communicatie en prestatie vermogen staan hoog in onze selectie criteria. Naast onze uitgebreide selectiemethoden kunnen wij een assesement uitvoeren en opnemen in de procedure.

IT Top Jobs     Internet vacature
IT Top Jobs heeft de mogelijkheid om GRATIS vacatures aan te melden. Wij kunnen via deze site uw vacature bekend maken. De kandidaten die wij binnen krijgen op uw vacature onderwerpen wij aan een eerste selectie en sturen die vervolgens door.

Op onze internetsite staat ook een selectie van kandidaten die wij in ons bestand hebben. Door de gewenste expertise aan te vinken komt u direct bij de eventuele kandidaten uit. Wilt u meer weten van de kandidaat dan kunt u klikken op de button en wij zullen spoedig de uitgebreide cv naar u opsturen.

Lang niet alle kandidaten die wij in ons bestand hebben vindt u op deze site. Het is een doorsnee van de kandidaten die wij in ons bestand hebben die bemiddeld willen worden via onze organisatie. Staat er in de selectie niet de juiste kandidaat dan kunt u de vacature naar ons mailen en een van onze consultants onderneemt direct actie om te kijken of wij de geschikte kandidaat voor u hebben.

IT Top Jobs     No Cure No Pay
Na het verstrekken van de opdracht aan onze organisatie werft IT Top Jobs kandidaten voor de betreffende functie. Wij maken een voorselectie van kandidaten die wij intaken en voeren een persoonlijk gesprek met de kandidaat. Na dit gesprek maken wij een profielschets van de kandidaat en kijken of het de juiste specialist is voor de betreffende functie. Na een succesvolle eerste ronde stellen wij de kandidaten aan u voor en selecteert u de cv's die u wilt spreken. Wij zorgen ervoor dat de kandidaten op uw kantoor worden uitgenodigd voor een gesprek. Wanneer de kandidaat bij u in dienst gaat zullen wij voor onze dienstverlening een van te voren vastgestelde fee in rekening brengen. Eventuele assesments en advertentie campagnes staan los van deze fee.

IT Top Jobs     Tijdelijke opdrachten
IT Top Jobs werft en selecteert ook kandidaten voor projecten. Door een unieke formule die wij hanteren betaald u een fee die u direct afspreekt met de kandidaat. Wij zorgen ervoor dat alle papieren die wettelijk zijn vereist in orde zijn. Maar uiteindelijk loopt de communicatie via de kandidaat in spé. Het grote voordeel is dat u nooit teveel betaald voor een kandidaat. Het enige wat u betaald is een bescheiden onkostenvergoeding als het project succesvol is ingevuld.

IT Top Jobs     Deta/vast projecten
Als u als werkgever wilt kiezen voor een deta/vast oplossing dan bieden wij ook deze mogelijkheid. Wij bieden oplossingen om voor een periode, die wij onderling afspreken, specialisten te detacheren. Wat wij van IT Top Jobs als eis stellen is dat een project altijd de intentie moet hebben de werknemer een vast dienstverband aan te bieden na een periode van detachering.

Naast de deta/vast constructie biedt IT Top Jobs een andere optie die mogelijk interessant voor u kan zijn. IT Top Jobs heeft een concept ontwikkeld waarin de werknemer bij u in dienst komt en wij tijdens deze periode ondersteuning bieden bij de intergratie binnen de onderneming. Wij zullen dit doen aan de hand van een aantal gesprekken en evalueren of de nieuwe kracht na het half jaar zijn vast dienstverband krijgt. Dit heeft twee voordelen. Mochten wij tijdens de periode constateren dat de medewerker niet in aanmerking komt voor een vast dienstverband dan kunnen wij tijdig op zoek naar een vervangende kandidaat. Als tweede kan ik mij voorstellen dat onze consultants richting kunnen geven aan de kandidaat tijdens het inwerk proces. Wat uniek is in deze formule is dat de fee net als bij deta/vast betaald wordt in maandelijkse termijnen. Zo heeft u met deze formule het voordeel van detacheren met de kracht van een vaste medewerker.

wilt u mee info dan kunt u kontact opnemen met sales@ittopjobs.nl.