IT Top Jobs
Mogen wij ons even voorstellen, IT Top Jobs is een werving en selectie bureau gespecialiseerd in de werving en selectie van IT gerelateerde specialisten en functies. Door de betrekkelijk jonge markt waarin wij opereren is het moeilijk goede en bekwame medewerkers te vinden.
De juiste Specialist op de juiste plaats is ons motto.
door onze jarenlange ervaring in de ICT wereld zijn wij in staat voor bedrijven de goede specialist aan te trekken en voor de werkzoekende zijn wij in staat de juiste werkplek te vinden.
MailingList
Wilt u regelmatig op de hoogte gehouden worden over IT Top Jobs.
Email:
Kennis, kunde en persoonskenmerken zijn één factor maar bedrijf, afdeling en collega's zijn minstens zo belangrijk voor een goede prestatie.

IT Top Jobs en Bedrijven
Wat kunnen wij betekenen voor uw organisatie? Dat is de vraag die u zich zeker mag stellen in deze tijd. Veel tijd en geld is gemoeid met de werving en selectie van de juiste persoon. Zo moet u de personeelsafdeling mobiliseren en advertenties moeten worden gemaakt. Veel tijd (dus Geld) gaat hier mee verloren. Dit kunt u voorkomen door inschakeling van onze expertise. Op onze werkgever pagina leest u meer over onze werkwijze en de voordelen voor het inschakelen van ons als W&S specialist.

IT Top Jobs en IT Specialisten
Als u zich bij ons inschrijft en u cv opstuurt naar ons kantoor dan komt u in onze uitgebreide database. In deze database zit een geavanceerd zoek systeem waardoor u naam naar boven komt bij een match. Wij kijken nog een keer uw cv na met de vacature ernaast en nemen dan contact met u op om de vacature door te spreken. Op onze werknemer pagina leest u meer over de voordelen die IT Top Jobs u kan brengen.

Het complete beeld van IT Top Jobs
Werven en selecteren is onze core business en advies daarbij is zeker zo belangrijk. Onze consultants zijn door jaren lange ervaring in deze branche een goede gesprekspartner voor gecompliceerde vraagstukken op het gebied van invulling van uw personeelsbeleid. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen of mailen naar directie@ittopjobs.nl

dat u personeel krijgt en houd is onze zorg.
werknemers zitten dikwijls met vragen over de te volgen carrière moves om zo hun ambitie waar te maken. Ook hierin geven onze HR-managers u graag advies.Voor vragen over de te volgen stappen mailt u maar Recruitment@ittopjobs.nl